Cryolipolyse plaatselijk vet bevriezen

Wat is cryolipolyse?

Een cryolipolyse behandeling is een innovatieve manier om vet te verliezen. De vetcellen worden gekoeld waardoor een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet wordt. De vetcellen kristalliseren en worden zo door het lichaam afgevoerd. Daarom is het belangrijk om voldoende water te drinken na de behandelingen. Dit zorgt er voor dat de afvoering van de vetcellen beter gaat.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld. Dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, een dutje doen of internetten.Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor:
buik
love handles
binnenkant bovenbenen
bovenarmen
zadeltassen
 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor de fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.

Cosbeau Slimming Serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones. Dus geschikt voor het gehele lichaam.

Resultaten?

Volg ons zeker via Instagram en Facebook om de resultaten te bekijken die wij al gerealiseerd hebben in ons Instituut. Onze pagina's zullen ook steeds aangevuld worden met nieuwe foto's.

Gratis intake-gesprek

Wij staan altijd klaar voor een gratis intake-gesprek waarbij we met de klant bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht de klant tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat de klant een juist beeld heeft van wat kan en niet kan.